Johannes de Heer Koor

Zing mee in het Groot Nederlands Johannes de Heer Koor

Het succesvolle Groot Nederlands Johannes de Heer Koor krijgt een vervolg! In 2018 wordt opnieuw een landelijk projectkoor opgericht dat in acht regio’s repeteert. De derde editie staat in het teken van "Geloof, hoop en liefde". Johannes de Heer heeft tal van prachtige liederen geschreven en gecomponeerd over dit thema dus het belooft weer een prachtig en inhoudsvol seizoen te worden.

Een landelijk koor dat op acht locaties zal repeteren
om uiteindelijk als groot samengesteld koor concerten
te geven in monumentale kerken. De uitgevoerde liederen en psalmen worden samengebracht op een CD.

Het project staat onder muzikale leiding van Wim en Wilbert Magré uit Elburg.

Het Groot Nederlands Johannes de Heer Koor repeteert en concerteert in de periode januari tot en met juni 2018

"hartverwarmend om te doen"

Ook in 2018 hoop ik weer mee te doen met het Groot Nederlands JdH koor. In 2016 heb ik me opgegeven omdat het me leuk leek. Ik hou van zingen maar heb de tijd niet voor iedere week koor repetities
een project koor is daarom voor mij ideaal. JdH liederen ken ik van vroeger thuis, mijn moeder (vooral ) zong ze graag en veel. Zelf vind ik ze ook erg mooi. De teksten zijn zo prachtig en troostvol, soms sta ik zelf te zingen met tranen in mijn ogen. Wim en Wilbert ken ik goed, ik zong al vaker met hen mee in een projectkoor. En hun plezier in muziek maken vind ik super om te zien en om in te delen!

Ik heb me aangemeld, samen met mijn dochter, zus en vriendin. Niet wetend dat het verslavend zou werken. In 2017 heb ik ook meegezongen. De sfeer is ronduit geweldig. Met zoveel mensen zingen is een uitdaging op zich, maar ook hartverwarmend om te doen. Bijzonder dat in heel Nederland blijkbaar nog zoveel mensen zijn die deze liederen graag zingen. Want er zijn niet alleen ontzettend veel koorleden, ook luisteraars zijn er iedere keer weer veel! Iedereen die van zingen houdt, kan ik aanbevelen om mee te doen.

Dus geef je op!

Ans van de Hoef, Veenendaal

Brochure Johannes de Heer koor 2018

Kosten € 69,- per persoon

•    3 repetities o.l.v. Wim / Wilbert Magré in uw eigen regio
•    Drie prachtige concerten

Repeteren bij u in de buurt

Repeteer bij u in de buurt. De repetities zijn in de volgende acht plaatsen:

Veel gestelde vragen

Wanneer krijgen we de oefenbestanden?

De oefenbestanden kunt u online beluisteren vanaf eind december 2017, hierover ontvangt u een mail. U kunt tijdens de repetities ook een oefen-cd kopen.

Wanneer krijgen we het muziekboek

Het muziekboek ontvangt u tijdens de 1e repetitie.

Ik heb me opgegeven, maar wil me afmelden

Als u zich wilt afmelden kunt u dit doen door een mail te sturen naar administratie@johannesdeheerkoor.nl

U krijgt € 25,-. Wilt u daarom uw naam en bankrekeningnummer mailen. Bij bijzondere omstandigheden krijgt u het volledige bedrag terug, dit wordt bepaald door de organisatie.

Inzingtijden concerten en koorkleding tijdens concerten

Inzingtijden en informatie over de koorkleding staat in uw muziekboek.

Afmelden concerten

Mocht u een concert niet kunnen, dan kunt u zich ten zijner tijd afmelden via onze website. Hierover ontvangt u een mail.

Zangervaring

U hoeft geen zangervaring te hebben om lid te worden van het Groot Nederlands Johannes de Heer koor, iedereen is welkom, jong en oud!

Koor- en samenzangreis naar Duitsland

• Samen zingen in prachtige kerken in Duitsland
  • DV 14 t/m 16 juni 2018

Meer informatie volgt binnenkort!