Vergroot uw naamsbekendheid

Sponsoring

Heeft u als ondernemer een warm hart voor het doel wat het Groot Nederlands Johannes de Heer koor steunt? Uw sponsorbijdrage is meer dan welkom. Er staat ook iets tegenover: u krijgt een vermelding op deze website én uw kunt een advertentie plaatsen in het programmaboekje. Zodat u niet alleen bijdraagt aan een goed doel, maar ook de naamsbekendheid van uw organisatie vergroot. Sponsoring met meerwaarde dus.

Sponsormogelijkheden:

Adverteer in het programmaboekje van de concerten (Apeldoorn, Dordrecht, Rotterdam, Goes en Nijkerk) - oplage: 7500

• Advertentie (kwart pagina):   € 150,-
  • Advertentie (halve pagina)     € 350,-  (+ logo vermelding op johannesdeheerkoor.nl / 2 toegangskaarten voor de concerten)
  • Advertentie (hele pagina)       € 500,-  (+ logo vermelding op johannesdeheerkoor.nl / 4 toegangskaarten voor de concerten)

Wilt u ook adverteren?

Vul hieronder uw gegevens in:

Wilt u uw advertentie mailen naar administratie@johannesdeheerkoor.nl

_BSF0719

Groot Johannes de Heer concert - Apeldoorn

Koor- en samenzang

D.V. zaterdag 6 april - Grote kerk Apeldoorn | 19.30

Sponsorkinderen

Het Groot Nederlands Johannes de Heer koor steunt al jaren verschillende projecten van stichting Woord en Daad.

We zetten ons o.a. in voor sponsorkinderen van Woord en Daad.