Concerten Joh. de Heer koor

Zaterdag 2 juni 2018 zongen we samen met Chr. mannenkoor Stereo in het concertgebouw de Doelen in Rotterdam.

Aan dit concert werkte mee: Noortje van Middelkoop, panfluit - Wim en Wilbert Magré, dirigent, pianist, organist - Harm Hoeve, dirigent en pianist.

Zaterdag 7 april 2018 zongen we samen met kinderkoor "klein maar dapper" uit Urk in de Grote kerk van Apeldoorn

Zaterdag 20 mei 2017 jl. zongen we in de Grote kerk in Apeldoorn.

Zaterdag 6 mei 2017 jl. zongen we in de Doelen in Rotterdam, samen met het Urker mannenkoor Soli Deo Gloria o.l.v. Jaap Kramer.

Zaterdag 21 mei vond het derde concert plaats in Kampen

Terugblik zaterdag 30 april

Zaterdag 30 april vond het tweede concert plaats in Gouda.

In een bomvolle kerk luisteren honderden bezoekers naar dit unieke koor!

Zaterdag 12 mei 2018 jl. zongen we in de Bovenkerk te Kampen. Aan dit concert werkte Willemijn de Munnik mee.

Zaterdag 1 april 2017 vond het eerste concert van het seizoen 2017 plaats. In een bomvolle Bovenkerk zong het Groot Nederlands Johannes de Heer koor.

Terugblik zaterdag 25 juni

Zaterdag 25 juni jl. vond het slotconcert plaats van het Groot Nederlands Johannes de Heer koor 2016 in de Doelen in Rotterdam.

Aan deze avond werkten mee: het Chr. mannenkoor Ichthus o.l.v. Martin Zonnenberg, Arjan en Edith Post, Erica Vogel en Ds. P. van der Kraan

Terugblik zaterdag 2 april

Zaterdag 2 april heeft het 1e concert van het Groot Nederlands Johannes de Heer plaats gevonden.