Concerten Joh. de Heer koor

Zaterdag 22 juni 2019 zongen we samen met het Christelijk samengesteld mannenkoor Zeeland o.l.v. Ron van Ommen in de Grote- of Maria Magdalenakerk te Goes. Martin Weststrate bespeelde deze avond het orgel.

Zaterdag 8 juni 2019 jl. zongen we samen met Chr. mannenkoor de Lofzang uit Heerde in concertgebouw de Doelen.

Cd van deze avond is verkrijgbaar via bestelmuziek.nu

Zaterdag 11 mei zongen we in de Grote kerk van Dordrecht. Aan deze avond werkte mee:
Het Groot Nederlands Johannes de Heer koor o.l.v. Wilbert Magré, Arjan en Edith Post (trompet), Marco den Toom (orgel) en Wibrand van Norel (pauken).

Cd van deze avond bestellen?

Zaterdag 6 april 2019 zongen we samen met het Urker kinderkoor Klein maar dapper in de Grote kerk van Apeldoorn.

Het orgel werd bespeeld door Marco van der Graaf.

Zaterdag 2 juni 2018 zongen we samen met Chr. mannenkoor Stereo in het concertgebouw de Doelen in Rotterdam.

Aan dit concert werkte mee: Noortje van Middelkoop, panfluit - Wim en Wilbert Magré, dirigent, pianist, organist - Harm Hoeve, dirigent en pianist.

Zaterdag 7 april 2018 zongen we samen met kinderkoor "klein maar dapper" uit Urk in de Grote kerk van Apeldoorn

Zaterdag 20 mei 2017 jl. zongen we in de Grote kerk in Apeldoorn.

Zaterdag 6 mei 2017 jl. zongen we in de Doelen in Rotterdam, samen met het Urker mannenkoor Soli Deo Gloria o.l.v. Jaap Kramer.

Terugblik zaterdag 30 april

Zaterdag 30 april vond het tweede concert plaats in Gouda.

In een bomvolle kerk luisteren honderden bezoekers naar dit unieke koor!

Zaterdag 12 mei 2018 jl. zongen we in de Bovenkerk te Kampen. Aan dit concert werkte Willemijn de Munnik mee.

Zaterdag 1 april 2017 vond het eerste concert van het seizoen 2017 plaats. In een bomvolle Bovenkerk zong het Groot Nederlands Johannes de Heer koor.

Terugblik zaterdag 25 juni

Zaterdag 25 juni jl. vond het slotconcert plaats van het Groot Nederlands Johannes de Heer koor 2016 in de Doelen in Rotterdam.

Aan deze avond werkten mee: het Chr. mannenkoor Ichthus o.l.v. Martin Zonnenberg, Arjan en Edith Post, Erica Vogel en Ds. P. van der Kraan

Zaterdag 21 mei vond het derde concert plaats in Kampen

Terugblik zaterdag 2 april

Zaterdag 2 april heeft het 1e concert van het Groot Nederlands Johannes de Heer plaats gevonden.