Lief en leed

Het is fijn en goed om met elkaar mee te leven (draagt elkanders lasten) daarom vermelden we lief en leed op deze pagina:

Ziek

We kregen het volgende bericht van Cees Zoutewelle:

Komende zaterdag kan Betty Zoutewelle (sopraan) niet mee zingen. Zij heeft een borst en alvleesklier operatie achter de rug en is herstelde daarvan. Gelukkig gaat het goed met haar. In een later stadium volgt nog wel een bestraling. Gelukkig hebben wij ons gesteund gevoeld door heel veel kracht van de Heer en de velen steun van onze kinderen en kleinkinderen, familie en vrienden.

We kregen het volgende bericht van Anite van der Valk:

Zoals je al weet is Marius in Enschede vorige week geopereerd met een proefplaatsing voor neuromodulatie tegen pijnbestrijding. Om hiervoor in aanmerking te komen moet een lang traject worden doorlopen.

Maandag moeten we opnieuw naar Enschede voor foto's, afstelling van apparatuur en controle. De voorlopige planning is dat volgende week donderdag de definitieve plaatsing gaat gebeuren. Als de arts besluit dat de proefplaatsing onvoldoende resultaat heeft, dan wordt alles weer verwijderd.

Sterfgevallen

We kregen het volgende bericht van Aart en Henriette kooiman. Van harte gecondoleerd en Gods ondersteuning en zegen toegewenst.

Wij, Henriette en Aart kooiman kunnen zaterdag ook niet meezingen. De vader van Henriette is overleden. We hebben zeer inspannende en intensieve weken achter de rug.

Daarom hebben we besloten het even rustig aan te doen.

Een fijne dag zaterdag gewenst en een mooie uitvoering!

Met vriendelijke groet,

Aart en Henriette kooiman

We ontvingen van mevrouw Schuurmans het verdrietige bericht dat haar man is overleden. Graag willen we haar ook vanaf deze plek van harte condoleren en sterkte toewensen in alles!

Wilt u haar een kaartje sturen? Dat kan naar:

Mevrouw Schuurmans
Groote Woldweg 13
8097 RN Oosterwolde.

Schoonvader van Wilbert

Woensdag 12 april ontvingen we het ingrijpende bericht dat dinsdag 11 april  de (schoon) vader van Wilbert en Margreet plotseling is overleden.

Ook vanaf deze plek willen we Wilbert, Margreet en familie van harte condoleren en sterkte en Gods zegen toewensen!

Wilt u een kaartje sturen? Dat kan naar:
Wilbert en Margreet
Foarstrjitte 50
9271 KJ DE  WESTEREEN

Alle zieken en rouwdragende, sterkte en Gods zegen toegewenst!

Heeft u ook iets te melden, stuur dan een mail naar info@johannesdeheerkoor.nl