Johannes de Heer koor zingt in Parijs

Het Groot Nederlands Johannes de Heer Koor reist D.V. 15 t/m 17 juni 2017 af naar de Lichtstad van Europa. Hoogtepunt op deze reis worden concerten in Église Américaine en de wereldberoemde Notre-Dame van Parijs.

Uiteraard maakt u kennis met Parijs en ziet u de mooiste bezienswaardigheden. Zo gaan we naar de top van de Tour Montparnasse en bezoeken we Place du Tertre met de sneltekenaars. Deze koorreis is geheel verzorgd op basis van halfpension.

Gaat ook u mee?

PS. Zowel koorleden als niet-koorleden zijn van harte welkom!

** Gegarandeerd vertrek - al 184 aanmeldingen **

Brochure Johannes de Heer koor 2020

Aanmelden?

U kunt op 2 manieren deze reis boeken:

• Online, klik op onderstaande button 'online aanmelden?'

• Of telefonisch via het nummer 0172 - 725 000. Geeft u dan aan dat u wil boeken voor: Koor- en Concertreis naar Parijs met het Groot Nederlands Johannes de Heer Koor, Reisnummer: 34031, Vertrek: 15 juni 2017.

Samen zingen met...

Samen zingen in prachtige kerken in Duitsland (o.a. Cochem) met Wilbert Magré (dirigent), Jan Rozendaal (orgel) en Rebecca (viool).