Aanmelden JdH koor 2024

Het Groot Nederlands Johannes de Heer koor gaat in 2024 opnieuw van start met het thema: 'Gebed en dankzegging'. Zingt u / jij ook (weer) mee?

Het belooft weer een prachtig en inhoudsvol project te worden met drie concerten in Goes, Zaltbommel en Apeldoorn. Tevens is er de mogelijkheid om u op te geven voor een concertreis van 3 dagen naar Parijs!

Hoe werkt het aanmelden?

1. U vult hieronder uw gegevens in.
2. Zodra u alle velden heeft ingevuld klikt u op betalen.
3. Zodra u betaald heeft bent u als lid ingeschreven. Van harte welkom op het koor!

LET OP: In sommige gevallen geeft het aanmelden via Microsoft Edge problemen, wilt u het dan proberen via een andere internet browser (bijv. Chroom of Firefox). U ontvangt per mail een bevestiging van uw aanmelding. Bevestiging niet ontvangen, check dan uw spambox.

Let op: vul alle verplichte velden (velden met een sterretje) in!

Privacybeleid: Klik hier voor het privacybeleid

Algemene voorwaarden:

Bij afmelding ontvangt u € 40 retour. Indien u door onvoorziene omstandigheden zich moet afmelden wordt door het Groot Nederlands Johannes de Heer koor bepaald of u het volledige bedrag terug kunt krijgen.

U kunt zich afmelden tot 1 januari 2024. Indien u zich afmeldt na 1 januari 2024 ontvangt u geen geld retour.

Informatie Johannes de Heer koor

Deelname Groot Nederlands Johannes de Heer koor 2024

Kosten € 75,- per persoon

•    3 repetities o.l.v. Wilbert Magré in uw eigen regio (bekijk data)
•    Muziekmap met Nederlandstalige Johannes de Heer liederen
•    Oefenbestanden om thuis alvast te oefenen
•    Drie concerten in Goes, Zaltbommel en Apeldoorn
•    Ondersteuning sponsorkinderen Woord & Daad

Als voor 1 januari 2024 het project door omstandigheden (bijv. Corona) niet door kan gaan dan bieden wij u 3 keuzes:

  • Donatie t.b.v. Woord en Daad
  • Restitutie
  • Donatie t.b.v. het Groot Nederlands Johannes de Heer koor

"Zingen is twee keer bidden"

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om te zingen in een groot koor? Zing mee met het Groot Nederlands Johannes de Heer koor! De repetities vinden plaats op 9 verschillende locaties. Op elke locatie wordt er drie keer gerepeteerd. Uiteindelijk volgen drie prachtige concertavonden waarbij koorleden van alle locaties een groot samengesteld koor vormen.

Het repertoire -dat volledig bestaat uit Johannes de Heer liederen- kan voordat de repetities van start gaan al worden ingestudeerd door middel van online oefenbestanden. Tijdens de eerste repetitie is er aandacht voor de afzonderlijke partijen om er zeker van te zijn dat een ieder zijn of haar partij goed meezingt. Van achter de piano weet de dirigent vervolgens de vier stemgroepen tot een mooi geheel te laten klinken.

Naast serieus repeteren is er ook ruimte voor gezelligheid. Deze combinatie zorgt voor een ontspannen sfeer. In de pauze is er voldoende gelegenheid voor ontmoeting en een praatje met andere koorleden, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Tijdens de derde repetitie worden de puntjes op de i gezet. De dirigent geeft nog wat laatste opmerkingen en aanwijzingen en dan zit het er al weer op. We zijn klaar voor de concerten!