Aanmelden JdH koor & kerstproject

We vervolgen onze ‘reis’ op de vertrouwde wijze: met repetities op 8 locaties en concerten door heel Nederland. Het thema? Liederen voor onderweg!
Het belooft weer een prachtig en inhoudsvol jaar te worden met vier concerten in Nederland en een zangreis naar Duitsland (o.a. Cochem)

Meld je ook aan! VOL = VOL

Hoe werkt het aanmelden?

1. U vult hieronder uw gegevens in.
2. Zodra u alle velden heeft ingevuld klikt u op betalen.
3. Zodra u betaald heeft bent u als lid ingeschreven. Van harte welkom op het koor!

LET OP: In sommige gevallen geeft het aanmelden via Internet Explorer problemen, wilt u het dan proberen via een andere internet browser (bijv. Chroom of Firefox).

Let op: vul alle verplichte velden (velden met een sterretje) in!

Privacybeleid: Klik hier voor het privacybeleid

Algemene voorwaarden:

Bij afmelding ontvangt u € 70 retour. Indien u door onvoorziene omstandigheden zich moet afmelden wordt door het Groot Nederlands Johannes de Heer koor bepaald of u het volledige bedrag terug kunt krijgen.

U kunt zich afmelden tot 1 januari 2020. Indien u zich afmeld na 31 december 2019 ontvangt u geen geld retour.

Deelname Groot Nederlands Johannes de Heer koor 2020

Kosten € 69,- per persoon (dit is exclusief de deelname aan de Scratchdag)

•    3 repetities o.l.v. Wilbert Magré in uw eigen regio
•    Vier prachtige concerten

Deelname Scratchdag (thema 'onderweg naar kerst) DV 12 december 2020

Kosten: € 35,- per persoon

Hiervoor ontvangt u:

•    's Middags repeteren o.l.v. Wilbert Magré
•    Muziekmap met Nederlandstalige kerstliederen uit de bundel van Johannes de Heer.
•    Oefenbestanden om thuis te oefenen
•    Kerstconcert met mooie muzikale omlijsting
•    Deelname aan een cd-opname

Voorwaarde scratchdag:
U kunt alleen mee doen, als u ook met het Groot Nederlands Johannes de Heer koor mee doet

"Zingen is twee keer bidden"

Toen wij in 2016 zagen dat er een projectkoor werd opgericht, hebben we ons gelijk aangemeld. Door drukke omstandigheden heeft mijn vrouw Anita zich afgemeld, maar vanaf het begin behoor ik tot het Groot Johannes de Heer koor familie en ik hoop dat ik de kracht mag ontvangen om mee te blijven doen, zolang er de animo voor bestaat.

Het is zo waar wat de kerkvader Augustinus al zei: Zingen is twee keer bidden.

Als kind zong ik al op het zondagsschoolkoor en later op het jeugdkoor en gemengde koor in mijn geboorteplaats Nieuwe Tonge. Ruim 20 jaar geleden ben ik privélessen gaan volgen bij de bekende alt Renate Heemskerk wat nog tot een solo-CD heeft geleid.

Na onze verhuizing naar Papendrecht volgde al snel het zingen op een gemengd koor in Papendrecht en later Dordrecht, een mannenkoor in de Hoekse Waard, een groot projectjongerenkoor en stonden Anita en ik aan de wieg van een oratoriumkoor in de Alblasserwaard waar we na de bevalling helaas al snel weg waren. Dat betekende het einde van ons koorleven, totdat we dus de aankondiging zagen van het Groot Johannes de Heerkoor. En echt, het is geweldig om met zoveel mensen deze aloude liederen te mogen zingen in zulke mooie kerken.

Ook toen we in 2017 naar Capelle a/d IJssel verhuisden, bleef het mijn verlangen om mee te blijven zingen, en ik heb er zeker geen spijt van gehad.

Zeker het laatste jaar wat zo intensief was door het plotselinge ziek worden van Wim, maar waar Wilbert zich voor meer dan 200% heeft ingezet om met Gods hulp en kracht iets geweldigs neer te mogen zetten. Bach schreef onder zijn stukken: SDG, dat mag wel onder ons koor staan: Soli Deo Gloria = Gode alleen de eer!

En wat de toekomst dan ook brengen moge,

Ons geleid’ des HEEREN hand!

Moedig slaan wij dus de ogen

Naar het onbekende land!

Ik hoop ook D.V. in 2020 weer mee te mogen werken aan de nieuwe liederen van het koor en met veel enthousiasme deel te mogen nemen aan het koor, om zo mensen in het hele land te mogen bereiken met het Evangelie van Gods vrije genade.