Aanmelden JdH koor & kerstproject

Na een prachtig zangseizoen in 2018 krijgt het Groot Nederlands Johannes de Heer Koor weer een vervolg in 2019. Dit jaar is het thema "Groot is Uw trouw".
Het belooft weer een prachtig en inhoudsvol seizoen te worden met vijf concerten in Nederland en een zangreis naar Zuid-Engeland.

Meld je ook aan! VOL = VOL

Hoe werkt het aanmelden?

1. U vult hieronder uw gegevens in.
2. Zodra u alle velden heeft ingevuld klikt u op betalen.
3. Zodra u betaald heeft bent u als lid ingeschreven. Van harte welkom op het koor!

Bij afmelding ontvangt u € 70 retour. Indien u door onvoorziene omstandigheden zich moet afmelden wordt door het Groot Nederlands Johannes de Heer koor bepaald of u het volledige bedrag terug kunt krijgen.

U kunt zich afmelden tot 1 januari 2019. Indien u zich afmeld na 31 december 2018 ontvangt u geen geld retour.

Deelname Groot Nederlands Johannes de Heer koor 2019

Kosten € 69,- per persoon (dit is exclusief de deelname aan de Scratchdag)

•    3 repetities o.l.v. Wim / Wilbert Magré in uw eigen regio
•    Vier prachtige concerten

Deelname Scratchdag (thema 'kerst) DV 14 december 2019

Kosten: € 35,- per persoon

Hiervoor ontvangt u:

•    's Middags repeteren o.l.v. Wim / Wilbert Magré
•    Muziekmap met Nederlandstalige kerstliederen uit de bundel van Johannes de Heer.
•    Oefenbestanden om thuis te oefenen
•    Kerstconcert met mooie muzikale omlijsting
•    Deelname aan een cd-opname

Voorwaarde scratchdag:
U kunt alleen mee doen, als u ook met het Groot Nederlands Johannes de Heer koor mee doet

"Zingen maakt blij"

Mijn moeder zei vroeger altijd; je kunt wel samen zingen, maar niet tegelijk praten. Het was dan ook bijna vanzelfsprekend dat er bij ons thuis een harmonium stond waarbij altijd werd gezongen uit de bundel van Johannes de Heer zowel bekende als onbekende, want die werden dan gewoon ingestudeerd. Ook ging het hele gezin altijd naar de Maranatha-conferenties en werd het blad Zoeklicht gelezen.

Op 15-jarige leeftijd nam ik voor het eerst deel aan ons kerkkoor en later nog vele andere koren zoals gospelkoor, mannenkoor, maar meestal gemengde koren. Zingen maakt blij, is sociaal en geeft enorm veel voldoening. Ook draag je op deze bijzondere manier iets van het Evangelie uit.
Toen ik in januari 2016 een kleine advertentie in de EO-Visie zag van het op te richten Johannes de Heer Koor dacht ik, dat wil ik ook wel eens meemaken, zingen in zo’n machtig groot koor.

Maar dat werkt zeer ‘verslavend’, want als je hier aan begint dan kun je er eigenlijk niet meer mee stoppen, de repetities, de dirigenten, de concerten, de saamhorigheid, het is teveel om op te noemen en eigenlijk niet in woorden uit te drukken wat dit allemaal met je doet.Vorig jaar zijn we naar Parijs geweest en hebben daar in schitterende kerken mogen zingen en ook veel mooie belevenissen mogen meemaken, dit jaar gaan we naar Duitsland om in grote kerken te zingen en volgend jaar staat op de planning om naar Engeland te gaan.Met zo’n (koor)gezelschap op reis gaan dat is dan ook zo bijzonder, de reis met de bus, de gesprekken bij de maaltijden, de uitstapjes, maar vooral ook de concerten, in één woord geweldig.

De mensen die dit alles mogelijk maken komen in alle bescheidenheid alle lof toe; de organisatoren, de dirigenten, de vele muzikanten, het kinderkoor, de reisorganisatie, alles is zo geweldig tot in de puntjes verzorgd dat geen wanklank mogelijk is.

En dat we allemaal dit mogen doen tot eer van God en ook nog voor de goede doelen van Woord en Daad waar vele kinderen in de wereld baat bij hebben.

U bent dus gewaarschuwd, als je er aan begint is stoppen er niet meer bij !!

Siep Groen uit Apeldoorn