Aanmelden JdH koor 2018

Na een prachtig zangseizoen in 2017 krijgt het Groot Nederlands Johannes de Heer Koor weer een vervolg in 2018. Dit jaar is het thema "Geloof, hoop en liefde".
Het belooft weer een prachtig en inhoudsvol seizoen te worden met drie concerten in Nederland en een zangreis naar Duitsland.

Meld je ook aan! VOL = VOL

Hoe werkt het aanmelden?

1. U vult hieronder uw gegevens in.
2. Zodra u alle velden heeft ingevuld klikt u op betalen.
3. Zodra u betaald heeft bent u als lid ingeschreven. Van harte welkom op het koor!

Bij afmelding ontvangt u € 25 retour.

Kosten € 69,- per persoon

•    3 repetities o.l.v. Wim / Wilbert Magré in uw eigen regio
•    Drie prachtige concerten

"een geweldige ervaring!"

Meezingen met het Johannes de Heer koor: een geweldige ervaring!
De afgelopen 2 jaar hebben we als koor veel mooie liederen ten gehore mogen brengen. Liederen met een rijke inhoud, waarin de oproep tot het komen tot Christus en het leven met Hem centraal staat.
Het is heel bijzonder om samen met zoveel mensen deze boodschap zingend over te dragen.
De sfeer onderling is erg goed. Dit komt mede door Wim en Wilbert Magré die als organist en dirigent op zeer enthousiaste wijze leiding geven aan ons koor.

Ik zie er naar uit om in 2018 D.V. weer mee te zingen.
Enthousiast geworden? Meld u aan en zing ook mee!
Tot volgend jaar!