Aanmelden 2019

Het succesvolle Groot Nederlands Johannes de Heer Koor krijgt een vervolg! In 2019 wordt opnieuw een landelijk projectkoor opgericht dat in acht regio’s repeteert. De vierde editie staat in het teken van "Groot is Uw trouw". Johannes de Heer heeft tal van prachtige liederen geschreven en gecomponeerd over dit thema dus het belooft weer een prachtig en inhoudsvol seizoen te worden.

Een landelijk koor dat op acht locaties zal repeteren
om uiteindelijk als groot samengesteld koor concerten
te geven in monumentale kerken. De uitgevoerde liederen en psalmen worden samengebracht op een CD.

Het project staat onder muzikale leiding van Wim en Wilbert Magré uit Elburg.

Het Groot Nederlands Johannes de Heer Koor repeteert en concerteert in de periode januari tot en met juni 2019

Daarom meezingen

Wat maakt deelnemen aan dit projectkoor zo aantrekkelijk? Vooral het samen zingen tot eer van God spreekt tot de verbeelding. De liederen uit de bundel van Johannes de Heer zijn bekend, alom geliefd en vertolken een tijdloze, diepe boodschap. Ook de onderlinge ontmoeting zal voor velen een reden zijn om mee te zingen. De repetities en concerten vinden plaats in historisch kerken die op zich al een bezoek waard zijn! Dat het koor een goed doel ondersteunt, geeft een waardevolle bijklank!